KONSULENTHUS FOR OFFENTLIGE STABSFUNKTIONER

 RÅDGIV.DK optimerer stabsfunktioner og deres samspil med resten af organsationen. Får rådgivning til at skabe handling ude i virkeligheden.

Stabsfunktioners udfordring

Økonomiafdelingen er et eksempel på en stab. Den beslutter ikke noget ude i virkeligheden. Men det gør dens modtagere. På foranledning af økonomernes rådgivning, fx mails, møder og ledelsesinformation. Rådgivning en derfor en afgørende kompetence for stabe.

Udfordringen er, at rådgivning ikke altid skaber handling hos modtagerne. Nogle gange bliver rådgivningen ikke engang læst. Ofte skaber den frustration, og fagchefer oplever måske, at staben genererer mere arbejde end hjælp. En stor del af arbejdet ender derfor som spild.

Rådgivning skal give handling

Handlingsskabende rådgivning er et fag, der kan mestres ligesom andre fag: Vi kan blive gode til at skabertillid og få andre til at handle. Samt undgå frustration og ekstraarbejde.

Det er udefra-og-ind-perspektiv, adfærdsdesign og modtagerorientering: Hvad skal der til for at få nogen til at selv at beslutte at ændre virkeligheden?

Skab tillid & handling

RÅDGIV.DK hjælper med at skabe handling hos stabes modtagere. Vi forbedrer relationen og tilfører et udefra-og-ind perspektiv på jeres konkrete ledelsesinformation, mails og møder.

Vi flytter fokus fra stabens leverance til modtagerens handling. Og styrker stabens evnen til at trænge igennem med et budskab, som modtagerne forstår, accepterer og bruger.

Chat med os

Nogle gange er det lettere bare at skrive uformelt. Vi er online.

Klik for at chatte. Vi svarer om muligt straks.