Om RÅDGIV.DK

RÅDGIV.DK er en tænketank og niche-kursusvirksomhed om administrativ rådgivning målrettet stabsfunktioner og administrative afdelinger. Vi har gjort rådgivning til et selvstændigt fag, udviklet rådgivningsværktøjer og -kurser og skrevet videnskabelige artikler om rådgivning.

Har du ansvaret for en stabsfunktion og kan se en fordel i at arbejde mere modtager- og handlingsorienteret eller skabe meningsfuldt samspil med dem, der skal bruge jeres viden til at handle på, så snak med
os. Vi arbejder målrettet med, hvad der skal til for at få andre til at handle på administrationens rådgivning, og for at skabe tillid og oplevelsen af meningsfyldt samarbejde for både rådgiver og modtager.

Kontakt

RÅDGIV.DK er stiftet af rådgivningsekspert Snorre Andersen i samarbejde med specialister inden for kommunikation, psykologi, ledelse, politik og en række offentlige økonomiafdelinger. Snorre har en baggrund som ledelsesrådgiver, kommunal centerchef, leder for 100+ medarbejdere og tidligere officer med lederuddannelser fra Cambridge, SDU og RUC. Snorre er specialist i rådgivning som fag, herunder tillids- og relationsskabelse i ledelse og rådgivning. Han laver lederudvikling, coacher ledere via snorreandersen.dk samt underviser i autentisk ledelse, konfliktløsning, adfærdsdesign, udefra&ind-tænkning, modtagerorientering samt handlingsorienteret rådgivning.

Klik for at læse mere