Om RÅDGIV.DK

RÅDGIV.DK er et niche-konsulenthus for stabsfunktioner. Vi har gjort administrativ rådgivning og ledelsesinformation til et selvstændigt fag, forsket i rådgivning og udviklet handlingsorienterede rådgivningsmodeller. Vi er til for dig, der kan se en fordel i at skabe mere meningsfuldt samspil med dem, der skal bruge jeres rådgivning: Vi forbinder administration og fagområder, så der kommer handling ude i virkeligheden.

Vores metoder

Videoen giver på 2 minutter et indblik i den transformative metode, der kendetegner oplæg, udviklingsforløb, kurser og individuel rådgivning fra RÅDGIV.DK.

Historien bag RÅDGIV.DK

RÅDGIV.DK er grundlagt i 2015 som en tænketank om handlingsorienteret rådgivning. I samarbejde med Københavns Universitet og flere offentlige økonomiorganisationer har vi afdækket fællestræk og udfordringer ved stabsfunktioner. Med rådgiveruddannelsen fik RÅDGIV.DK status som et af de mest forandrende konsulenthuse. Siden da har vi hjulpet hundredevis af ledere og medarbejdere fra 30+ forskellige stabsfunktioner med at etablere tillidsfulde relationer og få beslutningstagere til at ændre adfærd. Med oplæg, kurser, rådgiveruddannelse, webinarer samt individuelle udviklingsforløb for ledere og rådgivere.

Hvem møder du?

Snorre Andersen har en baggrund som chefrådgiver, centerchef, leder for 100+ medarbejdere og officer med lederuddannelser fra Cambridge, SDU og RUC. I dag er han Skandinaviens førende specialist i handlingsskabelse via ledelse og rådgivning. Han er fast sparringspartner for en række topledere, gennemfører lederudvikling i virksomheder, coacher ledere via snorreandersen.dk og underviser i adfærdsdesign, rådgivning, tillidsskabelse, ledelsesinformation, konfliktøsning og udefra-og-ind. Se kurser her.

Vil du vide mere?

Så kontakt os via nedenstående. Vi sparrer gerne uformelt og konkret samt giver eksempler på mulige løsninger på jeres behov.

Chat via messenger
Ring 60 37 80 63
SMS 60 37 80 63
Send en email
  • Snorre Christian Andersen rådgiver 15 kommuner fra Vestdanmark
  • Fra økonomi til handling - Snorre Andersen
  • Snorre Andersen underviser konsulenter fra Økonomiforvaltningen
Connect på LinkedIn
Se på Facebook