Om RÅDGIV.DK

RÅDGIV.DK er et niche-konsulenthus for stabsfunktioner. Vi har gjort administrativ rådgivning til et selvstændigt fag, forsket i rådgivning og udviklet handlingsorienteret rådgivningsmodeller. Vi er til for dig, der kan se en fordel i at skabe mere meningsfuldt samspil med dem, der skal bruge jeres rådgivning.
Chat med os
Ring 60378063
SMS 60378063
Send en email

RÅDGIV.DK er stiftet af Snorre Andersen i samarbejde med eksperter i kommunikation, psykologi, ledelse og en række offentlige stabsfunktioner. Snorre har en baggrund som chefrådgiver, centerchef, leder for 100+ medarbejdere og tidligere officer med lederuddannelser fra Cambridge, SDU og RUC.

Snorre Andersen er førende specialist i handlingsskabelse via ledelse og rådgivning. Han er fast sparringspartner for en række topledere, gennemfører lederudvikling i virksomheder, coacher ledere via snorreandersen.dk samt underviser i tillids- og relationsskabelse, ledelsesinformation, konfliktøsning, adfærdsdesign, udefra&ind-tænkning, modtagerorientering samt handlingsorienteret rådgivning. Se onlinekurser her.

  • Snorre Christian Andersen rådgiver 15 kommuner fra Vestdanmark
  • Fra økonomi til handling - Snorre Andersen
  • Snorre Andersen underviser konsulenter fra Økonomiforvaltningen

Snorre Andersen er over tid blevet landets førende specialist i handlingsskabelse via ledelse og rådgivning. Han er fast sparringspartner for en række topledere, gennemfører lederudvikling i virksomheder, coacher ledere via snorreandersen.dk samt underviser i tillids- og relationsskabelse, ledelsesinformation, konfliktøsning, adfærdsdesign, udefra&ind-tænkning, modtagerorientering samt handlingsorienteret rådgivning.

Følg på LinkedIn
Like på Facebook