Om RÅDGIV.DK

RÅDGIV.DK er en tænketank og niche-kursusvirksomhed om økonomisk og administrativ rådgivning. Vi har gjort rådgivning til et selvstændigt fag, udviklet rådgivningsværktøjer og -kurser i samarbejde med offentlige stabsfunktioner samt skrevet videnskabelige artikler om rådgivning i samarbejde med Københavns Universitet. 

Har du ansvaret for en eller flere stabsfunktioner og kan se en fordel i at arbejde mere modtager- og handlingsorienteret eller skabe meningsfuldt samspil med dem, der skal bruge jeres viden til at handle på, så tag en snak med
RÅDGIV.DK. Vi arbejder målrettet med, hvad der skal til for at få andre til at handle på administrationens rådgivning - og for at skabe tillid og oplevelsen af meningsfyldt samarbejde for både rådgiver og modtager.

Kontakt

RÅDGIV.DK er stiftet af rådgivningsekspert Snorre Andersen i samarbejde med specialister inden for kommunikation, psykologi, ledelse, politik og en række økonomiafdelinger. Snorre har en baggrund som ledelsesrådgiver, kommunal centerchef, leder for 100+ medarbejdere og tidligere officer med lederuddannelser fra Cambridge, SDU og RUC. Snorre er specialist i rådgivning som fag, herunder tillids- og relationsskabelse i ledelse og rådgivning. Han laver lederudvikling, coacher ledere via snorreandersen.dk samt underviser i autentisk ledelse, konfliktløsning, adfærdsdesign, udefra&ind-tænkning, modtagerorientering samt handlingsorienteret rådgivning.

Klik for at læse mere